Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh
Content visual - Werkjas

Deze werkjassen zijn geschikt voor in de bouw en industrie sector

Hier lees je alles over welke jassen het beste geschikt zijn in de bouw en industrie sector.

Deze werkjassen zijn geschikt voor in de bouw en industrie sector

Wie als zzp'er actief is als bouwvakker, timmerman, monteur of als zelfstandige in de industriële sector werkt, heeft uiteraard veilige, comfortabele en eigentijdse werkkleding nodig. Kwalitatief hoogstaande werkjassen voor in de bouw zijn een onmisbaar onderdeel van het kledingarsenaal van de moderne zzp'er in de bouw en industrie. Maar welke werkjassen zijn geschikt voor deze economische sectoren? En wat zijn de beste soorten die je als zelfstandige kunt aanschaffen als je werkjassen kopen wilt?

Voor welke werksituaties heb je werkjassen nodig?

De ideale werkjas dragen is belangrijk om je werk goed te kunnen uitvoeren. Het belangrijkste aandachtspunt bij het kiezen van werkjassen voor in de bouw of industrie zijn de werkomstandigheden waarin je je werk uitvoert. Werk je vooral in de kou, in warme omstandigheden, binnen of buiten? Het type werkjas dat je kiest, is uiteraard van dit soort werkomstandigheden afhankelijk. Zorg er sowieso voor dat je winter werkjassen en zomerse werkjassen in je jassencollectie hebt. Dan ben op elk seizoen voorbereid!

Een goede keuze als je werkjassen zoekt zijn zogenoemde softshelljassen. Deze jassen bestaan uit meerdere weeflagen stof, zodat ze niet alleen lekker warm zijn, maar ook flexibel en gemakkelijk te dragen.

Brandwerende of vochtbestendige werkjassen

Als er onder bijzondere omstandigheden gewerkt moet worden, moet je je werkjassen daarop afstemmen. Ben je bijvoorbeeld actief als lasser of werk je in de industrie met vuur? Dan is een brandwerende of brandvertragende werkjas vereist om veilig je werkzaamheden te kunnen uitvoeren. In vochtige werksituaties of als je veel buiten werkt, doe je jezelf een plezier met een waterbestendige werkjas.

Overweeg het bedrukken van je werkjas

Als je van plan bent werkjassen te kopen, overweeg dan om je bedrijfsnaam cq. logo op de jassen te laten drukken. Zo maak je met je werkjassen bouw op een slimme manier p.r. voor je eigen onderneming. Bij het kopen van een of meer werkjassen geldt dus: pak het goed aan en kies voor kwaliteit!

Lees ook:
  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk Active Gear
  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk Fristads Kansas
  • Logo kleding merk CRAFT
  • Logo disposable overall merk Microgard
  • Logo werkkleding merk HAVEP