Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh
Categorie banner veiligheidshandschoenen

Welke werkhandschoenen zijn waterdicht?

Hier vind je waterdichte handschoenen en de meerwaarde die het dragen daarvan met zich mee brengt.

Welke werkhandschoenen zijn waterdicht?


Waterdichte werkhandschoenen zijn comfortabele werkhandschoenen, die bij verschillende werkzaamheden optimaal werkcomfort bieden. Vooral in de schoonmaakwereld, onder medici zoals huisartsen, in de visserij, watersport, in de bouw en industrie worden water- en winddichte handschoenen veel toegepast. Maar welke werkhandschoenen moet je kopen als je op zoek bent naar waterdichte handschoenen? En wat is de meerwaarde van deze werkhandschoenen eigenlijk?

Ideale werkhandschoenen om blaarvorming te voorkomen

Water- en winddichte handschoenen die goed afsluiten, voorkomen dat er vocht onder de handschoenen komt. Daardoor loop je aanzienlijk minder kans op blaarvorming en alle ellende die dat met zich meebrengt. Zeker als je actief bent in de medische wereld, veel met vloeistoffen werkt of watersporter of visser bent, ga je een hoop plezier beleven van water- en winddichte handschoenen.

Bescherming tegen infecties & gevaarlijke stoffen

Voor medici en mensen die in de industrie werkzaam zijn, is het belangrijk dat ze goed beschermd zijn tegen infecties, wonden en bijtende vloeistoffen. NEN-gecertificeerde waterdichte werkhandschoenen zijn dan nodig voor een zo goed mogelijke bescherming.


Waterdichte werkhandschoenen: goede grip & perfecte pasvorm

Een laatste belangrijke meerwaarde van waterdichte werkhandschoenen is dat ze, mits van een goed merk, voorzien zijn van profielen die zogen voor een optimale grip. Juist als er met vloeistoffen of in natte omstandigheden wordt gewerkt, is een perfecte grip belangrijk. Waterdichte werkhandschoenen bieden deze garantie. En kies je voor kwaliteit, dan ben je ook verzekerd van werkhandschoenen met een perfecte pasvorm, die comfortabel zitten en niet irriteren.

Welke waterdichte werkhandschoenen moet ik kopen?

Misschien vraag je je af welke water- en winddichte handschoenen je moet kopen. Belangrijk is hoe dan ook om te gaan voor waterdichte handschoenen die een NEN-certificaat hebben en dus officieel zijn goedgekeurd. Kies verder voor aankoop van waterdichte werkhandschoenen bij een specialist, zodat je gegarandeerd bent van topkwaliteit.

Vorige pagina: Welke werkhandschoenen hebben de beste voering?
Volgende pagina: Waarom thermo handschoenen dragen?
  • Logo veiligheidshandschoenen merk Showa
  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk Ansell
  • Logo veiligheidshandschoenen merk ATG
  • Logo veiligheidshandschoenen merk OXXA
  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk Active Gear