Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh
Category Visual S3 Werkschoenen content pagina

Wat zijn S3 Werkschoenen?

Op zoek naar stevige veiligheidsschoenen? Neem dan eens een kijkje naar S3 werkschoenen.

Wat zijn S3 Werkschoenen?

Bij sommige beroepen kun je niet aankomen met een paar sneakers of lakschoenen. Denk hierbij aan de bouw of andere werkomstandigheden waar je voeten worden blootgesteld aan scherpe voorwerpen of andere risico’s. Extra bescherming is dat niet alleen prettig, maar noodzakelijk. Veiligheidsschoenen zijn dan ook vaak verplicht.


Welke veiligheidsschoenen heb je?

Veiligheidsschoenen heb je doorgaans in drie categorieën: S1 werkschoenenS2 werkschoenen en S3 werkschoenen. S1 (en S1P) zijn schoenen waar al wat extra bescherming aan is toegevoegd. Denk hierbij aan anti-perforatie (bij S1P) en een stevige en gesloten hiel en antistatische eigenschappen (zulke schoenen kunnen niet statisch opladen).


S3 Veiligheidsschoenen voor extra veiligheid

Voor echt gevaarlijker werk worden S2 en S3 veiligheidsschoenen aangeraden. S2 werkschoenen hebben de voornoemde eigenschappen van S1, maar zijn ook sterk water-werend. Zeker als je in vochtige omstandigheden werkt, zijn S2 werkschoenen een aanrader. S3 werkschoenen hebben alle eigenschappen van zowel S1 als S2, met nog één extra voordeel. Door de uitstekende anti-perforatielaag is het risico een stuk kleiner dat er scherpe voorwerpen kunnen doordringen in de schoen. Erg handig als je bijvoorbeeld op een bouwplaats werkt. Naast de bouwplaats bieden Emma werkschoenen ook bescherming op kantoren, zoals de Emma Frontier S3. Dit model heeft een zakelijke uitstraling en biedt een hoge bescherming vanwege de stalen neus en zool. 

Lees ook:
Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van een S3 Werkschoen?

Dit zijn de beste merken S3 Werkschoenen

  • Logo veiligheidsschoenen merk Grisport
  • Logo veiligheidsschoenen merk EMMA
  • Logo veiligheidsschoenen merk ELTEN
  • Logo veiligheidsschoenen merk BATA
  • Arbesko Merk afbeelding