Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh
Category Visual Gevoerde Werklaarzen

Wat zijn gevoerde werklaarzen?

Wij leggen het jou uit.

Wat zijn gevoerde werklaarzen? 

Een gevoerde werklaars is een laars die beschikt over een verwarmende voering. De voering is de stof aan de binnenkant van de laars. Vaak is deze gemaakt van wol, kunststof of een vorm van imitatiebont. Afhankelijk van jouw voeten, - zweet je bijvoorbeeld snel of juist niet? – kun je, je laten adviseren over welke soort voering het beste bij je past.

Waarom gevoerde werklaarzen?

Vooral in natte en koude omstandigheden bieden gevoerde werklaarzen echt een uitkomst. Zeker als je gewend bent om buiten te werken, of als je graag in de tuin bezig bent, is het erg nuttig om een stevig paar werklaarzen die waterdicht zijn te hebben. Je voeten blijven zo onder alle omstandigheden warm en droog. Bovendien helpen de laarzen op deze manier de doorbloeding van je voeten. Hiermee blijven je spieren soepel en voorkom je blessures.

Wanneer moet je veiligheidslaarzen gebruiken?

Als je tijdens je werk veel in aanraking komt met scherpe objecten of zware machines, is het noodzakelijk om een stevig paar werkschoenen te hebben. Werklaarzen die waterdicht zijn, hebben als bijkomend voordeel dat ze hoger zitten en je broek hierdoor ook beschermen tegen modder en vocht. Ook voor klussen in huis en tuin kunnen werklaarzen erg handig zijn. Als je in de winter veel buiten bent, is het fijn om een stevig paar veiligheidslaarzen te hebben. Zo kun je rustig je werk doen, zonder last te krijgen van pijnlijke koude voeten.

Bij STARXX vind je een gevarieerde collectie werklaarzen. Neem contact op met ons team voor vragen of advies over onze voorraad.

Vorige: Leren werklaarzen versus Rubberen werklaarzen
Volgende: Over welke veiligheidsklassen beschikken werklaarzen?

De beste merken werklaarzen vind je hier

  • Jallatte Brand Afbeelding
  • Merk Atlas afbeelding
  • Logo veiligheidsschoenen merk BATA
  • Arbesko Merk afbeelding
  • Dunlop Merk Container