Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh
Header banner Kniebeschermers

Waarom zou je kniebeschermers gebruiken?

Lees op deze pagina waarom kniebescherming zo belangrijk is.

Waarom zou je kniebeschermers moeten gebruiken?

In de bouwwereld, industrie, bij klussen thuis, bij het aanleggen van infrastructurele projecten en bij bepaalde sporten is het dragen van veiligheidskleding in veel gevallen aan te raden. Geregeld is veilige kleding, voor professionals in de bouw, arbo-technisch gezien verplicht. Een van de bekendste soorten veiligheidsaccessoires zijn kniebeschermers. Wat is dit precies voor soort kniebescherming? Welke voordelen hebben kniebeschermers en wanneer is het slim om deze te dragen?

Kniebeschermers voor in de bouw of voor thuisgebruik

Kniebeschermers zijn speciale beschermende materialen, die bedoeld zijn voor een perfecte kniebescherming. Kniebeschermers bestaan uit een kap of omhulsel, die met rubberen elastieken of een band stevig om de knie bevestigd kan worden. Kniebeschermers voor de bouw of kniebeschermers voor in de tuin zijn bedoeld om te voorkomen dat je knie onnodig letsel oploopt tijdens een sloopklus, verbouwing of als je in de tuin aan het werk bent.

De voordelen van kniebescherming via knielappen

Het belangrijkste voordeel van kniebescherming gebruiken, is het feit dat kniebeschermers voor de bouw of kniebeschermers voor de tuin een hoop ellende kunnen voorkomen. Door goede kniebescherming te gebruiken kunnen je knieën niet beschadigd raken. Voor jezelf betekent dit dat je niet gewond raakt of, nog vervelender, in de ziektewet belandt. Ben je werkgever, dan bespaar je jezelf een hoop tijd en geld door je werknemers goede kniebescherming te geven. De uitval onder je personeel neemt af, terwijl je geen vervanging hoeft te regelen met alle bijkomende kosten van dien. Ten derde is kniebescherming voor in de tuin of in de bouw ideaal, omdat er maatwerk mogelijk is. Of je nu grotere of wat kleinere knieën hebt: er is precisiewerk mogelijk voor ieder bouwvakker, tuinier of sporter. Ten slotte nog een pro van kniebeschermers voor in de bouw of in de tuin: bij speciaalzaken is er veel keuze, voor een vaak scherpe prijs!

STARXX biedt een reeks verschillende kniebeschermers in een grote verscheidenheid aan kleuren en maten. Neem contact op met onze medewerkers van de klantenservice voor advies en begeleiding over de beschikbare opties.

Vorige pagina: Wat zijn kniebeschermers?
Volgende pagina: Welke kniebeschermers zijn perfect voor klussen?

De beste merken Kniebescherming

  • Portwest logo
  • Logo werkkleding merk HAVEP
  • Björnklader logo