Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh
Content visual - Handschoenen

Voordelen van poedervrije nitril handschoenen

Hier lees je alles over de grootste voordelen van poedervrije nitril handschoenen.

Voordelen van poedervrije nitril handschoenen

Onder nitril handschoenen worden handschoenen van latex verstaan, die vervaardigd zijn uit synthetische rubbersoorten. Poedervrije nitril handschoenen onderscheiden zich op meerdere vlakken positief van andere rubberen handschoenen. Professionals in de schoonmaakbranche, de gezondheidszorg en andere sectoren kiezen daarom de laatste jaren steeds vaker voor het gebruik van latex handschoenen poedervrij. Poedervrije latex wegwerp handschoenen zijn om meerdere redenen interessant. Ze hebben namelijk enkele interessante voordelen te bieden. In dit artikel kun je lezen waarom het ook voor jou voordelig is om poedervrije nitril handschoenen aan te schaffen!

Poedervrije nitril handschoenen: aangenaam bij allergieën 

Een van de meest interessante voordelen van latex handschoenen die poedervrij zijn, is dat mensen met allergieën geen last van deze handschoenen hebben. Ben je dus gevoelig voor bepaalde soorten rubber en krijg je daar klachten van, zoals huiduitslag, dan zijn wegwerp handschoenen van nitril daarvoor de perfecte oplossing. Met deze professionele handschoenen heb je geen last meer van allerlei vervelende kwaaltjes die het gevolg zijn van een rubberallergie!

Poedervrije nitril handschoenen: sterk materiaal

Wat poedervrije nitril handschoenen verder aantrekkelijk maakt in vergelijking met andere rubberen handschoenen, is hun enorm sterke structuur. Deze handschoenen zijn maar moeilijk kapot te krijgen. Ben je op zoek naar duurzame rubberen handschoenen die tegen een stootje kunnen en niet snel gaan scheuren? Dan zijn poedervrije nitril handschoenen een van de beste keuzes die je kunt maken!

Fijne handschoenen: praktisch in het gebruik

Als je een reinigingsklus hebt of iemand moet verzorgen, wil je dit natuurlijk hygiënisch, maar ook snel en efficiënt kunnen doen. Met nitril latex handschoenen poedervrij is dit een fluitje van een cent. Dit type handschoenen is gemakkelijk aan en uit te trekken. Verder sluiten ze door de goede elasticiteit perfect aan op je de vormen van je handen. Wat wil je nog meer?

Vorige pagina: Nitril of latex handschoenen? Welke zijn beter?
Volgende pagina: Waarom werken met nitril disposable handschoenen?

Onze beste merken Wegwerp handschoenen

  • Logo veiligheidshandschoenen merk Showa
  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk Ansell