Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh
Category Visual Winter vs. Zomer Thermokleding

Winter vs. Zomer Thermokleding

Aan het werk in de winter én de zomer? Bekijk dan eens thermo kleding voor beide seizoenen

Winter vs. Zomer Thermokleding

Veel mensen hebben wel eens gehoord van winter thermokleding. Misschien heb jij ook wel een thermo onderbroek of een thermo hemd in de kast liggen. Tijdens de winterperiode kan dit erg comfortabel zijn. Bijvoorbeeld tijdens de wintersport of een reis naar een land met extreem lage temperaturen. Maar wist je ook dat er voor bepaalde gelegenheden zomer thermokleding te koop is?

Vochtafvoer bij thermo werkkleding

Thermokleding heeft namelijk niet alleen nut tijdens koude dagen. De belangrijkste eigenschap van thermo ondergoed is de vochtafvoer en niet het warmhoudend vermogen. Het zorgt ervoor dat jouw lichaam droogt blijft, tijdens alle activiteiten. Zomer thermo werkkleding zorgt ervoor dat zweet wordt opgenomen en afgevoerd.

Constante temperatuur

Vaak ga je aan het werk bij prettige temperaturen. Is dit niet het geval en is het heel warm of juist heel koud in de werkomgeving, dan kan thermo werkkleding de uitkomst bieden. Deze speciale kleding zorgt ervoor dat jouw lichaam een constante temperatuur behoudt en dat zweet goed wordt afgevoerd. In de zomer verkoelt thermo werkkleding en in de winter houd het je warm. 

Vorige pagina: Deze werkjassen zijn geschikt voor in de bouw en industrie
Volgende pagina: Winter werkhandschoenen vs Zomer werkhandschoenen

Onze beste merken thermo kleding

Van thermo shirts tot thermo broeken