Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh
Categorie banner Verschillende werkbroeken

Wat voor verschillende werkbroeken zijn er?

Er zijn diverse werkbroeken beschikbaar. Welke soorten zijn er allemaal?

Wat voor verschillende werkbroeken zijn er?

Een werkbroek is een onmisbaar kledingstuk, welke aan veel eisen moet voldoen. Zo is het uiteraard de bedoeling dat het werken veiliger wordt, maar wil je ook dat hij lekker zit en er netjes uitziet. Bij STARXX vind je daarom een groot assortiment aan verschillende soorten werkbroeken.

Werkbroeken voor dames

Vroeger liepen vrouwen rond in werkbroeken voor mannen. Aangezien vrouwen een andere pasvorm hebben dan mannen, zaten deze broeken nooit goed. Dit zorgde ervoor dat vrouwen hun werk niet optimaal konden uitvoeren. Met werkbroeken voor dames is dit verleden tijd. Dankzij de volledige aanpassing aan de pasvorm van het vrouwelijk lichaam en met de toevoeging van stretch kunnen vrouwen ook veilig en comfortabel werken.

Korte werkbroeken

Te warm om te werken? Schaf een korte werkbroek aan! Er is een groot aanbod korte werkbroeken met verschillende stofdiktes en aantal zakken op de markt, waardoor er altijd een te vinden is die past bij jouw werk. Let er wel op dat de onderbenen niet beschermd zijn. Korte werkbroeken zijn daarom niet geschikt voor elk beroep. Werk je met vuur of chemische stoffen? Kijk dan bij het aanbod lange werkbroeken

Vorige pagina: Hier moet je op letten bij het kiezen van een werkbroek
Volgende pagina: Wanneer is het dragen van een veiligheidshesje verplicht?

Onze beste merken werkbroeken