Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh
Categorie banner Wegwerp overalls

Welke verschillende wegwerp overalls zijn er allemaal?

In veel gevallen is een goede wegwerp overall onmisbaar. Lees op deze pagina welke overalls er allemaal zijn.

Welke verschillende wegwerp overalls zijn er allemaal?

Wegwerp overalls zijn overalls die een keer worden gebruikt en daarna worden weggegooid. Ze worden meestal gedragen door medische hulpverleners en werknemers in de voedingssector die hun uitrusting moeten onderhouden en tegelijkertijd kruisbesmetting moeten vermijden.

Wegwerp overalls kopen

Ben je op zoek naar een goede wegwerp overall voor je werk of beroep, ga je klussen of wil je een wegwerp overalls kopen om je kleding te beschermen? Dan is een wegwerp overall onmisbaar! Een overall beschermt niet alleen je dagelijkse kleding, maar ook je lichaam tegen vuil, schade en chemische stoffen. Naast bescherming is het ook belangrijk dat een werk overall comfortabel zit, zodat jij je werk goed kan uitvoeren. Er zijn verschillende soorten overalls te koop, maar een wegwerp overall is ideaal, zodat je geen vieze was hebt en de chemische stoffen of verfproducten niet blijven zitten.

Disposable overalls

De disposable overall is er in verschillende soorten, kleuren en maten en ideaal voor verschillende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een wegwerp overall, waarin je kunt klussen, verven of spuiten? Dan is een elastieken wegwerp overall van polypropyleen ideaal om te gebruiken. Deze kunnen na gebruik makkelijk weggegooid worden en zijn meestal te verkrijgen in een one size maat. De meeste elastieken wegwerp overalls hebben een ritssluiting en elastiek in de mouwen en broekspijpen.

Werk je met gevaarlijke stoffen, dan is een categorie III type 5/6 wegwerp overall ideaal om te dragen tijdens je werkzaamheden. Deze overall voldoet aan EN 1073-2 en EN 1149-5.

Ben je werkzaam in de farmaceutische industrie en op zoek naar een hoge kwaliteit werk overall? Dan kun je kiezen voor een Microgard werkoverall. De overalls zijn voorzien van een hoge kwaliteit 3-laags antistatische SMS-materiaal en voorzien van een zo goed mogelijke pasvorm, zodat het overall comfortabel zit tijdens je werkzaamheden. De Microgard overalls zijn ademend en hebben een elastische capuchon, taille, polsen en enkels. Daarnaast zijn deze werkoveralls ook ideaal te gebruiken voor het leggen van isolatie, het werken met hout en metaal, asbest strippen of voor het verven, spuiten of uitvoeren van algemeen onderhoud. 

Vorige pagina: Wat is een brandvertragende overall?
Volgende pagina: De verschillende veiligheidsklassen bij (wegwerp)overalls uitgelegd.

Bekijk onze beste merken disposable werkoveralls

  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk 3M
  • Logo disposable overall merk Microgard
  • Honeywell
  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk Active Gear
  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk RSG