Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh
Categorie banner Wegwerp overalls

De verschillende veiligheidsklassen bij (wegwerp)overalls uitgelegd

De meeste werkoveralls hebben veiligheidsklassen. Welke heb jij nodig?

De verschillende veiligheidsklassen bij (wegwerp)overalls uitgelegd

Het is van belang dat werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Om die reden ben je bij het uitoefenen van veel beroepen ook verplicht om een werkoverall te dragen. Deze worden bij verschillende soorten werkzaamheden gebruikt. Daarbij kun je denken aan het bestrijden van insecten zoals processierupsen. Daarnaast moeten ziekenhuismedewerkers ook regelmatig een plastic overall dragen bij het verzorgen van patiënten met besmettingsgevaar.

Ook mensen die met gevaarlijke stoffen werken moeten regelmatig werkoveralls dragen. In onze webshop verkopen we verschillende wegwerpoveralls. Het voordeel van deze overalls is dat je ze na eenmalig gebruik weg kunt gooien. Dit is goed voor de algemene veiligheid. De overalls zijn ingedeeld in verschillende veiligheidsklassen. Daar gaan we in dit artikel eerst even wat dieper op in. Vervolgens bespreken we de kracht van onze webshop.

Verschillende veiligheidsklassen bij werkoveralls

Het is vrij lastig om alle veiligheidsklassen te bespreken, omdat er binnen elke veiligheidsklasse ook weer verschillende varianten zijn. Daarom zullen we er even globaal op ingaan. In de 'laagste' veiligheidsklasse bieden de werkoveralls lichte bescherming tegen vloeistoffen en andere ongevaarlijke stoffen. Deze overalls zijn vooral bedoeld om je kleding schoon te houden. Ze vallen in de veiligheidsklasse 1 / CE categorie 1

Werk je met chemische stoffen of is er besmettingsgevaar? In dat geval heb je een overall met een hogere CE categorie nodig, zoals een categorie 3. In onze webshop verkopen we de overalls in verschillende veiligheidsklassen. Er wordt ook duidelijk aangegeven wat de precieze kenmerken van de overalls zijn.

De kracht van STARXX en werkkleding

Het is om meerdere redenen aan te raden om overalls in onze webshop te kopen. In de eerste plaats kunnen we een snelle levering garanderen. Dit komt omdat we de meeste producten in voorraad hebben. Daarnaast hebben we ook veel vakkundige medewerkers in dienst. Ze kunnen je voorzien van professioneel advies. 

Vorige pagina: Welke verschillende wegwerp overalls zijn er allemaal?
Volgende pagina: Bij welke beroepen zien we wegwerpoveralls regelmatig terug?

Bekijk onze beste merken werkoveralls

  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk 3M
  • Logo disposable overall merk Microgard
  • Honeywell
  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk Active Gear
  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk RSG