Kiyoh
Visual Stucadoors STARXX

Stucadoors...

Stucadoors...

  • Merkenlogo PBM Moldex
  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk Fristads Kansas
  • Logo veiligheidsschoenen merk BATA
  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk Active Gear
  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk 3M

Stukadoorswerkzaamheden? Wij helpen je...

In ons assortiment hebben wij uiteraard ook beschermingsmiddelen opgenomen voor stukadoors en daarbij hebben we zelfs aan de knieen gedacht met een ruime selectie aan kniebeschermers. Kijk ook eens naar onze folies en tapes die helpen strakkere lijnen en minder rommel te krijgen. Is toch dat beetje onderscheidend vermogen ten opzichte van heel veel concullega's. Advies nodig? Aarzel niet om onze experts te raadplegen

Veelgestelde vragen voor stucadoors

Wij adviseren om tape binnen één jaar te gebruiken. De tape dient opgeslagen te zijn in een droge, donkere ruimte met een ideale temperatuur tussen de 15 – 25 graden.
Een veelvoorkomende klusirritatie: maskeertape die moeilijk te verwijderen is en dan ook nog lijmresten achterlaat of snel scheurt. Daarbij zijn veel tapes niet goed bestand tegen water en vocht. Dat maakt het lastig om efficiënt en nauwkeurig te werken. Wij hebben daar wel oplossingen voor, maar neem even contact op zodat we de situatie goed kunnen bespreken.
Wij zijn zelf helemaal weg van Deltec tape, maar die moet je echt halen bij de specialistische groothandels. Deze tape zorgt ervoor dat je nettere lijnen maakt, minder hoeft te corrigeren en uiteindelijk dus veel beter af bent dan een goedkoper merk.

Mocht je toch wat groffer werk moeten doen, dan kun je gewoon onze professionele tape halen. Deze is veel hoger van kwaliteit dan de tape die je haalt in de bouwmarkten, en bovendien: goedkoper.