Kiyoh

Kinderoorkap Kids Banz - zwart

0
Kinderoorkap Kids Banz - zwart
€ 14,75 € 13,95
: 5%
undefined Kinderoorkap Kids Banz - zwart
undefined Kinderoorkap Kids Banz - zwart

Kinderoorkap Kids Banz

De Kids Banz kinderoorkap is speciaal ontwikkeld voor kinderen, zodat zij zich beter kunnen afsluiten voor prikkels. Door de Kids Banz kinderoorkap te gebruiken in de klas tijdens toetsen en zelfstandig werken, kunnen kinderen zich beter concentreren. Dit zal zorgen voor mooiere schoolprestaties en meer rust in de klas.

Deze hippe oorkappen zien er niet alleen heel leuk uit, maar beschermen ook nog eens het gehoor van uw kind tegen overmatig lawaai. Deze lichtgewicht oorkap van krap 190 gram is inklapbaar en daardoor makkelijk mee te nemen of op te bergen. De oorkappen zitten zeer comfortabel, dankzij de zachte oorkussentjes. Het gehoor van kinderen is erg kwetsbaar en daarom is gehoorbescherming zo belangrijk. Leer kinderen al vroeg aan dat ze hun oren moeten beschermen tegen harde en schadelijke geluiden, zodat ze ook later bewust zijn van de gevaren en het oplopen van gehoorbeschadiging.

Meta beschrijving Starkskinderoorkap kids banz, Oorkap kids banz voor kinderen vanaf 18 maanden tot 12 jaar! De NIEUWE kinder oorkap sensatie; kids banz!
Intern productnummer ERP10394891
BTW groepHoog
Sample productNee
DraagwijzeKoptelefoon
MerkBanz
StandaardeenheidSTUK
Meta keywords Starkskinderoorkap kids banz, oorkap, kids banz, zachte oorkussentjes, inklapbaar, gehoorbescherming, overmatig lawaai
Isolatiewaarde SNR26
Met radioNee
BluetoothNee
Browsertitel StarksKinderoorkap Kids Banz - zwart
Modelnummer27.329BZEM006
Promotion Topper StarxxNee