Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh

Ideaal Drukverband - 4 cm x 5 m, 10 stuks

0
Ideaal Drukverband - 4 cm x 5 m, 10 stuks
€ 10,54
undefined Ideaal Drukverband - 4 cm x 5 m, 10 stuks
undefined Ideaal Drukverband - 4 cm x 5 m, 10 stuks
Het verband is gemaakt van 100% katoen en rafelt niet. Het materiaal is dicht geweven waardoor de zwachtels niet elastisch zijn en geschikt zijn voor het aanbrengen van druk op kneuzingen en verstuikingen (ter fixatie) en/of voor het aanleggen van een wonddrukverband (om bloeden te stelpen). Het verband is wasbaar en kan worden gedesinfecteerd.

Het ideaalverband wordt ideaal genoemd omdat het de ideale eigenschappen heeft van niet-elastisch, gemakkelijk schoon te maken en desinfecteerbaar te zijn. Dit betekent dat het zowel thuis kan worden gebruikt op een gekneusde knie of elleboog, als in een medische omgeving waar het eventueel moet worden gesteriliseerd.

Het ideale verband is gemaakt van materiaal dat zo dicht geweven is dat het niet rafelt of rafelt. Aan de basis van het verband kan watten worden toegevoegd om bloed op te nemen dat er eventueel onderdoor sijpelt. Het wondverband, ook wel drukverband genoemd, moet over de wond worden gelegd met een pleister erop om het op zijn plaats te houden, want dit geeft druk op de wond om het bloeden te stoppen.

Modelnummer27.85EK7504