Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh

EHBO Veiligheidshesje

0
EHBO Veiligheidshesje
€ 7,54
undefined EHBO Veiligheidshesje
undefined EHBO Veiligheidshesje
Eerstehulpvesten worden vaak gedragen door mensen die buiten in het donker werken. De hesjes zijn oranje en hebben reflecterende strepen. Ze maken u goed zichtbaar voor andere weggebruikers en voorbijgangers.

Een EHBO-vest is in normale situaties niet verplicht. Het wordt echter sterk aanbevolen om in elk bedrijf een EHBO-vest te hebben In verschillende landen (waaronder Italië, België en Spanje) geldt de regel dat bij pech of een ongeval buiten de bebouwde kom iedereen die zich bij het voertuig bevindt een veiligheidsvest moet dragen om duidelijk zichtbaar te zijn.

De reflecterende oranje EHBO-vesten voldoen aan alle wettelijke eisen en normen, waaronder EN-471. Wij verkopen waarschuwingsvesten met model V-RWS (Rijkswaterstaat). De vesten zijn verkrijgbaar in maat XXL, zodat ze altijd passen, ook over een jas. Daarnaast zijn de vesten voorzien van reflecterende strepen, zodat u goed opvalt in het donker en u veilig kunt bewegen.

Vanwege hun hoge zichtbaarheid kunnen ze ook worden gebruikt als noodvest tijdens evacuaties of ongevallen, maar ze mogen vanwege hun hoge zichtbaarheid niet worden gebruikt als standaardkleding tijdens de normale werkuren.

Modelnummer27.85H20