Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh

BHV veiligheidshesje - oranje

0
BHV veiligheidshesje - oranje
BHV veiligheidshesje - oranje
€ 7,54
undefined BHV veiligheidshesje - oranje
undefined BHV veiligheidshesje - oranje
De BHV veiligheidsvesten oranje zijn gemaakt van 100% polyester en zijn daardoor gemakkelijk te reinigen. Naast de bedrukte kop is ook de achterkant voorzien van reflecterende strepen. Het BHV veiligheidsvest is geschikt voor medewerkers bij evenementen, verenigingen en bedrijven. De vesten hebben een one size fits all formaat, zodat iedereen het comfortabel kan dragen. Het BHV veiligheidsvest heeft een oranje kleur en reflecterende strepen op de voor- en achterzijde. Hierdoor zijn hulpbehoevenden beter zichtbaar in noodsituaties.

Het oranje hesje biedt veiligheid aan BHV'ers die dienst hebben tijdens evenementen en op de werkvloer. Dankzij de speciale eigenschappen van dit veiligheidsvest kunnen zij in tijden van nood gemakkelijker door anderen worden gezien. Als iemand bijvoorbeeld dringend medische hulp nodig heeft of hulp na een ramp, dan kan dit vest een groot verschil maken.

Het felgekleurde vest met reflecterende stroken maakt het voor anderen gemakkelijker om hen te zien in tijden van nood. Dit betekent dat anderen direct kunnen reageren als ze hulp nodig hebben.

Met het officiële BHV-vest kunnen eerstehulpverleners elkaar gemakkelijk herkennen tijdens een noodsituatie of crisis. Dit helpt hen om hun acties beter te coördineren wanneer zij dringend hulp nodig hebben.