Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh
Category Visual voor Content pagina Leren Werklaarzen vs. Rubberen Werklaarzen

Leren Werklaarzen vs. Rubberen Werklaarzen

Wat is het verschil tussen deze twee soorten werklaarzen?

Leren werklaarzen vs. rubberen werklaarzen

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw paar werklaarzen is één van de eerste keuzes die je moet maken of je voor een rubberen of leren paar gaat. Wat de beste keuze is ligt aan jouw persoonlijke situatie.

Rubberen Werklaarzen

Stevige, rubberen werklaarzen worden tegenwoordig vaak in plaats van traditionele leren exemplaren gekozen. Ze zijn een stukje lichter, fijn als je op je werk langere afstanden of moet leggen. Een rubberen werklaars biedt daarnaast prima bescherming en isoleert goed, waardoor je ook bij koud weer je voeten warm houdt. Net zoals leren laarzen houden ze water buiten de deur. Daarnaast zijn rubberen werklaarzen vaak wat goedkoper in de aanschaf.

Leren Werklaarzen

Hoewel leren werklaarzen wat duurder in de aanschaf kunnen zijn, gaan ze ook een stuk langer mee dan hun rubberen tegenhangers. Daarnaast heeft leer het voordeel een ademend materiaal te zijn, fijn bij warmer weer en lange werkdagen. Als je geen bezwaar hebt tegen een iets zwaardere schoen, is investeren in een paar goede, leren werklaarzen het overwegen waard. Je bent dan verzekerd van jarenlange bescherming en comfort.

Wij hebben een breed scala aan werklaarzen van toonaangevende fabrikanten op voorraad. Neem contact op met ons team voor vragen of advies over onze voorraad.

Vorige pagina: Over welke veiligheidsklassen beschikken werklaarzen?
Volgende pagina: Wat zijn gevoerde werklaarzen?

 

De beste merken werklaarzen vind je hier

  • Jallatte Brand Afbeelding
  • Merk Atlas afbeelding
  • Logo veiligheidsschoenen merk BATA
  • Arbesko Merk afbeelding
  • Dunlop Merk Container