Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh
Banner informatiepagina bestelproces

Bestelproces

Wij proberen bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. Zie je iets wat niet goed werkt? Laat het ons weten!
Laat het ons weten

Bestelproces

Op STARXX.nl kun je eenvoudig een bestelling plaatsen. Zoek je gewenste producten en voeg deze toe aan je winkelwagen. Nadat je al je producten gevonden hebt, kun je doorgaan naar de checkout om je bestelling af te ronden.

Je kunt tijdens het plaatsen van je bestelling er ook voor kiezen om een account aan te maken. Hierdoor kun je in de toekomst nog sneller een bestelling plaatsen en kun je altijd alle factureren en bestellingen inzien.

Als laatste stap tijdens het bestellen kun je een betaalmethode kiezen om de betaling mee te voldoen. Zakelijke klanten kunnen ook op factuur bestellen. Particulieren dienen wel direct de betaling te voldoen. Klik hier voor meer informatie over alle betaalmethoden. 

Nadat je voor een betaalmethode gekozen hebt en de betaling afgerond hebt, is je bestelling geplaatst. Je zult per e-mail een order bevestiging ontvangen. Je bestelling zal standaard binnen 1-2 werkdagen geleverd worden.

Heb je verder nog vragen over het plaatsen van een bestelling of productinformatie nodig neem dan contact met ons op. Onze klantenservice staat klaar om al je vragen te beantwoorden.