Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh
Category Visual S3 Werkschoenen content pagina

De belangrijkste eigenschappen van S3 Werkschoenen

S3 Werkschoenen hebben de hoogste veiligheidsklasse onder werkschoenen. Lees hieronder welke eigenschappen ze hebben.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van een S3 werkschoen?

In de bouwwereld en industriële sector is het gebruik van S3 veiligheidsschoenen heel normaal. Werkgevers en personeel die het thema veiligheid serieus nemen, kiezen steeds vaker voor het kopen van S3 werkschoenen. Maar wat zijn S3 werkschoenen voor soort veiligheidsschoenen? En welke kenmerken en specifieke voordelen hebben S3 werkschoenen zoal?


Wat zijn S3 werkschoenen voor soort veiligheidsschoenen?

Werkschoenen die voorzien zijn van de codering S3 zijn waterbestendige werkschoenen. S3 veiligheidsschoenen zijn dus ideaal voor wie in een natte of vochtige omgeving werkt. Er bestaan ook veiligheidsschoenen die in de klasse S2 vallen, maar de S3 veiligheidsschoenen zijn kwalitatief gezien het beste, omdat er geen druppel vocht doorheen kan komen. Je merkt als werknemer pas hoe ideaal dit is, als je de overstap maakt van standaard werkschoenen naar S3 veiligheidsschoenen. Een goed voorbeeld van een goede S3 Werkschoen is de Bata PWR308. Deze Bata Werkschoenen zijn geschikt voor vele werksituaties. De schoen is antistatisch en kan ook nog eens tegen extreme hitte. We zien deze schoenen regelmatig terug in de bouw, automotive branche, industrie, agrarische sector en elektronica.


S3 veiligheidsschoenen helpen nare klachten te voorkomen

Veiligheidsschoenen die tot de categorie S3 behoren, zijn schoenen die helpen voorkomen dat je last krijgt van voetklachten. Door hun waterdichtheid helpen S3 werkschoenen tegen blaasvorming, voetschimmels, jeuk en huidirritaties. Dat betekent minder klachten. Voordelig is natuurlijk ook dat je het werken in vochtige omstandigheden met S3 werkschoenen langer vol kunt houden. En zeker op werkplekken waar het vochtig is, is dat prettig en belangrijk. Want wie wil zijn werk nu niet goed, zorgvuldig en op tijd kunnen doen?


Veiligheidsschoenen afgestemd op de werksituatie

Een ander voordeel van goede S3 veiligheidsschoenen is dat ze erg veilig zijn. Niet alleen hebben deze schoenen een verstevigde neus, maar ook zijn ze voorzien van een sterke zool met antisliplaag. Deze zool voorkomt dat je kunt wegglijden op een vochtige ondervloer en beschermt je tegen glij- en valpartijen. S3 werkschoenen hebben ten slotte ook een sterke hak en zijn zo gemaakt dat ze antistatisch zijn. Betere veiligheidswerkschoenen dan S3 werkschoenen ga je dan ook niet snel vinden! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar onze collectie Elten Werkschoenen. Deze werkschoenen hebben een modern design, uitstekende producteigenschappen, zijn veilig en comfortabel. Elten biedt veiligheids- en werkschoenen voor diverse branches. Zo omvat de collectie veiligheidsschoenen met een composiete veiligheidsneus voor metaalbewerking, elektriciteitsinstallaties of de bouw. Deze schoenen zijn ook verkrijgbaar in een brede uitvoering.

Ben jij op zoek naar meer informatie over werkschoenen in het algemeen? Neem dan contact op met de klantenservice van STARXX.

Vorige pagina: Deze werkjassen zijn geschikt voor in de bouw en industrie sector
Volgende pagina: Wat zijn S3 Werkschoenen?

Dit zijn de beste merken S3 Werkschoenen

  • Logo veiligheidsschoenen merk Grisport
  • Logo veiligheidsschoenen merk EMMA
  • Logo veiligheidsschoenen merk ELTEN
  • Logo veiligheidsschoenen merk BATA
  • Arbesko Merk afbeelding