Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh
Banner informatiepagina borduren en bedrukkingen

Bedrukken en borduren

Jazeker, dat doen wij ook! En ook nog eens in hoge kwaliteit voor zowel borduringen als transfers. Vraag naar de mogelijkheden!
Naar klantenservice

Maak indruk met je goede naam!

Jouw naam en bedrijfslogo op je kleding, bedrukt of geborduurd.

Wij voorzien nagenoeg elk kledingstuk uit ons assortiment van uw bedrijfsuitingen: zoals bedrijfslogo, naam of contactgegevens.  Hiermee geef je de werkkleding een unieke, maar toch uniforme en verzorgde uitstraling. Dit geeft vertrouwen bij je klanten en versterkt de onderlinge teamspirit en bevestigt zichtbaar het goede werk dat wordt afgeleverd!

Er zijn verschillende mogelijkheden om kleding te voorzien van de diverse uitingen. Wij adviseren hier graag en bekijken per kledingstuk of de gewenste plaats en het formaat van het bedrijfslogo ook daadwerkelijk te realiseren is zonder af te doen van de uitstraling of de normering.

Zo mag een reflecterend verkeershestje wel bedrukt worden, maar moet er rekening gehouden met het formaat om het juiste percentage oppervlakte vrij te houden. Een borduring op een waterdichte jas is mogelijk, echter vervalt uiteraard de eventuele EN 343 normering en zal een bedrukking voorgesteld worden.

Professionele werkkleding met een professionele uitstraling.

Met onze Bedrijfskleding-Service bieden wij meerdere mogelijkheden om voor de plaatsing van bedrijfsnaam, logo, medewerkers naam etc., op vele verschillende producten.

Borduren

De meest robuuste en chique vorm van logo plaatsen.
Wordt het meest toegepast op polo’s, sweaters en pilotenjassen. Het is niet de voordeligste vorm, maar kwalitatief wel de beste. Lees hier verder voor meer informatie en de mogelijkheden.

Bedrukken met transfers 

De meest gebruikte vorm van logo plaatsing. Van één kleur tot full color, bijna elk formaat en kleurstelling is mogelijk en al zeker betaalbaar vanaf 1 kledingstuk. Kijk gauw hier voor alle mogelijkheden.

Bedrukken via zeefdruk

Deze vorm van bedrukken is bij grote aantallen de meest voordelige.
Even snel wat bedrijfsshirts nodig of sponsorkleding? Dan is dit een ideale vorm van logo plaatsing.

De meest moderne techniek en machines en de ervaring van onze medewerkers zorgen voor een optimaal resultaat. Zelf je werkkleding uniek maken - lever het voorbeeld en de logo’s aan, de rest wordt door ons ervaren team gedaan.

Wij willen dat jij er goed uit ziet!

Veelgestelde vragen

Antwoord op jullie meestgestelde vragen over werkkleding

Werkkleding is speciale kleding die bedrijven hun werknemers geven om te dragen tijdens het werk. De voornaamste redenen voor het gebruik van werkkleding zijn zichtbaarheid, herkenbaarheid, veiligheid en representatie.

Werkkleding kan ook worden beschouwd als veiligheidskleding of PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) en moet door werknemers in sommige beroepen worden gedragen. Daarom hebben wij een ruim assortiment aan broeken, jassendisposablesthermo kleding en nog veel meer!

Kleding die op de werkplek wordt gedragen, kan in twee groepen worden verdeeld. Bedrijfskleding zorgt zowel voor herkenbaarheid als voor eenheid door bijvoorbeeld een logo. Hierdoor zijn vaak fiscale voordelen te behalen. Tegelijkertijd bestaat er ook kleding die speciaal ontworpen is voor bepaalde toepassingen, die dan ook echt verplicht zijn om te dragen. Dit vind je terug in de arbeidsovereenkomst van je werkgever.

Werkkleding is kleding die je draagt wanneer je werkt en die misschien niet geschikt is om te dragen op een vrije dag. Dit soort kleding omvat werkkleding (vereist voor herkenning, eenheid) en veiligheidskleding (vereist voor veiligheid, gezondheid). De werknemers zijn verplicht uniformen te dragen volgens de door de werkgever vastgestelde regels. Of de werknemer al dan niet kleding ter beschikking zal krijgen, moet in de arbeidsovereenkomst worden opgenomen. Van de werkgever wordt verwacht dat hij de werknemer deze kleding verschaft, tenzij in de schriftelijke overeenkomst tussen hen anders is bepaald of tenzij het in die bedrijfstak gebruikelijk is dat werknemers zelf voor hun werkkleding zorgen.
Ja, het is mogelijk om een kledingpakket in de huisstijl kleuren van uw bedrijf te laten maken. Een uniforme uitstraling draagt bij aan de professionaliteit van een bedrijf. Niet voor niets kiezen meer en meer grotere organisaties voor bedrijfskleding die kleur en uitstraling geeft aan de identiteit van een bedrijf, waarbij zij totaal geen omkijken hebben naar de logistieke organisatie: wij regelen alles. STARXX biedt een uitgebreid assortiment aan kledingstukken en accessoires. Fraai gestyled, functioneel gemaakt en van gerenommeerde topmerken. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met ons!