Kiyoh
Categorie banner werkkleding

Werkkleding

Veilig werken in comfortabele kleding met een professionele uitstraling.

Werkkleding

Veilig werken in comfortabele kleding met een professionele uitstraling.

 • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk Active Gear
 • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk Fristads Kansas
 • Logo kleding merk CRAFT
 • Logo disposable overall merk Microgard
 • Logo werkkleding merk HAVEP

De juiste werkkleding voor elke klus

Jassen, broeken en overalls

Veelgestelde vragen

Antwoord op jullie meestgestelde vragen over werkkleding

Onze transfers gaan gegarandeerd langer mee dan het kledingstuk, terwijl een borduring snel kan beschadigen. Met een onze transfers blijven de eigenschappen als waterdichtheid en vlamvertragendheid van de kleding behouden. Dit in tegenstelling tot een borduring. Bovendien is het met een transfer mogelijk om een borduurlook te realiseren. Hiermee geniet u van de voordelen van een transfer, met de uitstraling van een borduring.
De wasvoorschriften worden niet beïnvloed door het transfer. Het transfer is industrieel én chemisch wasbaar.
Wij kunnen alle hoofdbeschermers in ons assortiment bedrukken met jouw eigen logo of tekst. Hiervoor maken we gebruik van materialen die geen afbreuk doen aan de houdbaarheid van de hoofdbeschermer. Bedrukken kan bij ons al vanaf 25 stuks.
Voor een werktekening van een transfer of een borduurkaart zijn de gewenste PMS kleuren, het gewenste formaat, een vectorbestand (ai/eps) en het gewenste aantal vereist. Wanneer een vectorbestand niet beschikbaar is, kan een pdf of jpg bestand gebruikt worden. Het ontwerpproces van de werktekening wordt hiermee wel wat vertraagd.
25 stuks is de minimale bestelafname. Transfers zijn natuurlijk ook op meerdere plekken te plaatsen: stel dat je 13 logo's op polo's wil en 12 op broeken, dan heb je je minimale afname al te pakken.

Let op dat de prijs van transfers snel omlaag gaat bij grotere afnames. Vraag ons om de mogelijkheden
Onze experts adviseren u bij het samenstellen van het kledingpakket en nemen daarbij o.a. rekening met;
 • De veiligheidseisen rondom de werkkleding.
 • Het comfort/de kwaliteitseisen rondom de werkkleding.
 • De functionaliteit van de werkkleding.
 • De uitstraling van de werkkleding.
 • MVO vereisten.
 • Onderhoud van rondom de werkkleding.
Hierna komen zaken als opmeten, confectie en labelling om de hoek kijken.
Ja, het is mogelijk om een kledingpakket in de huisstijl kleuren van uw bedrijf te laten maken. Een uniforme uitstraling draagt bij aan de professionaliteit van een bedrijf. Niet voor niets kiezen meer en meer grotere organisaties voor bedrijfskleding die kleur en uitstraling geeft aan de identiteit van een bedrijf, waarbij zij totaal geen omkijken hebben naar de logistieke organisatie: wij regelen alles. STARXX biedt een uitgebreid assortiment aan kledingstukken en accessoires. Fraai gestyled, functioneel gemaakt en van gerenommeerde topmerken. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met ons!

Kleding die werkt

Op STARXX vind je een breed scala aan diverse soorten werkkleding. Werkkleding die werkt én beschermt. Daar doen we het voor. Maar er is niets fijner dan werkkleding die je veiligheid garandeert, zeer comfortabel zit en ook nog is een goede uitstraling heeft. Wij vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Voor een bedrijf is het essentieel van belang dat er van te voren goed wordt nagedacht over het bepaald type werkkleding. Goede werkkleding die de juiste protectie bieden tegen de verschillende weers- en werkomstandigheden. We snappen best dat het lastig kan zijn om uit ons brede assortiment een definitieve keuze te maken. Heb je vragen en/of kom je er niet uit? Neem dan gauw contact op met een van onze adviseurs en word een van die blitse dragers in Nederland!