Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh
Categorie banner werkkleding

Werkkleding

Veilig werken in comfortabele kleding met een professionele uitstraling.

  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk Active Gear
  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk Fristads Kansas
  • Logo kleding merk CRAFT
  • Logo disposable overall merk Microgard
  • Logo werkkleding merk HAVEP

De juiste werkkleding voor elke klus

Jassen, broeken en overalls

Veelgestelde vragen

Antwoord op jullie meestgestelde vragen over werkkleding

Werkkleding is speciale kleding die bedrijven hun werknemers geven om te dragen tijdens het werk. De voornaamste redenen voor het gebruik van werkkleding zijn zichtbaarheid, herkenbaarheid, veiligheid en representatie.

Werkkleding kan ook worden beschouwd als veiligheidskleding of PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) en moet door werknemers in sommige beroepen worden gedragen. Daarom hebben wij een ruim assortiment aan broeken, jassendisposablesthermo kleding en nog veel meer!

Kleding die op de werkplek wordt gedragen, kan in twee groepen worden verdeeld. Bedrijfskleding zorgt zowel voor herkenbaarheid als voor eenheid door bijvoorbeeld een logo. Hierdoor zijn vaak fiscale voordelen te behalen. Tegelijkertijd bestaat er ook kleding die speciaal ontworpen is voor bepaalde toepassingen, die dan ook echt verplicht zijn om te dragen. Dit vind je terug in de arbeidsovereenkomst van je werkgever.

Werkkleding is kleding die je draagt wanneer je werkt en die misschien niet geschikt is om te dragen op een vrije dag. Dit soort kleding omvat werkkleding (vereist voor herkenning, eenheid) en veiligheidskleding (vereist voor veiligheid, gezondheid). De werknemers zijn verplicht uniformen te dragen volgens de door de werkgever vastgestelde regels. Of de werknemer al dan niet kleding ter beschikking zal krijgen, moet in de arbeidsovereenkomst worden opgenomen. Van de werkgever wordt verwacht dat hij de werknemer deze kleding verschaft, tenzij in de schriftelijke overeenkomst tussen hen anders is bepaald of tenzij het in die bedrijfstak gebruikelijk is dat werknemers zelf voor hun werkkleding zorgen.
Ja, het is mogelijk om een kledingpakket in de huisstijl kleuren van uw bedrijf te laten maken. Een uniforme uitstraling draagt bij aan de professionaliteit van een bedrijf. Niet voor niets kiezen meer en meer grotere organisaties voor bedrijfskleding die kleur en uitstraling geeft aan de identiteit van een bedrijf, waarbij zij totaal geen omkijken hebben naar de logistieke organisatie: wij regelen alles. STARXX biedt een uitgebreid assortiment aan kledingstukken en accessoires. Fraai gestyled, functioneel gemaakt en van gerenommeerde topmerken. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met ons!

Kleding die werkt

Op STARXX vind je een breed scala aan diverse soorten werkkleding. Werkkleding die werkt én beschermt. Daar doen we het voor. Maar er is niets fijner dan werkkleding die je veiligheid garandeert, zeer comfortabel zit en ook nog is een goede uitstraling heeft. Wij vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Voor een bedrijf is het essentieel van belang dat er van te voren goed wordt nagedacht over het bepaald type werkkleding. Goede werkkleding die de juiste protectie bieden tegen de verschillende weers- en werkomstandigheden. We snappen best dat het lastig kan zijn om uit ons brede assortiment een definitieve keuze te maken. Heb je vragen en/of kom je er niet uit? Neem dan gauw contact op met een van onze adviseurs en word een van die blitse dragers in Nederland!