Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh
Categorie banner veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen

Met de juiste veiligheidsschoenen sta je altijd op goede voet!

 • Logo veiligheidsschoenen merk BATA
 • Logo veiligheidsschoenen merk Grisport
 • Logo veiligheidsschoenen merk ELTEN
 • Logo veiligheidsschoenen merk EMMA
 • Logo veiligheidsschoenen merk Redbrick

De juiste voetbescherming voor elke klus

Sneakers, Werkschoenen en Laarzen

 • Sfeerfoto veiligheidssneakers op categoriepagina STARXX

  Sneakers

  Met veiligheidsneus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen en energie-absorberende hak. Optioneel met penetratiebestendige zool.

 • Sfeerfoto werkschoenen op categoriepagina STARXX

  Werkschoenen

  Met veiligheidsneus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak en penetratiebestendige tussenzool.

 • Sfeerfoto laarzen op categoriepagina STARXX

  Laarzen

  Met extra sterke veiligheidsneus, antistatische zool, energie-absorberende hak, geprofileerde loopzool en een extra penestratiebestendige tussenzool.

Veelgestelde vragen

Antwoord op jullie meestgestelde vragen over veiligheidsschoenen

Dit is de veiligheidsklasse van de schoen, in het kort staat dit voor;

S1: werkschoenen met veiligheidsneus en gesloten hiel (dus geen sandalen of klompen), antistatische eigenschappen en energieabsorberende hak. Geschikt voor droge werkomstandigheden.

S1P: Ongeveer hetzelfde als de S1, alleen dan inclusief een penetratiebestendige zool.

S2: werkschoenen met veiligheidsneus en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energieabsorberende hak en penetratiebestendige tussenzool. Geschikt voor natte werkomstandigheden.

S3: werkschoenen met veiligheidsneus en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energieabsorberende hak en penetratiebestendige tussenzool. Geschikt voor natte werkomstandigheden.

S4: veiligheidslaarzen met extra sterke veiligheidsneus, antistatische zool en energie-absorberende hak.

S5: veiligheidslaarzen met extra sterke veiligheidsneus, antistatische zool, energie-absorberende hak, geprofileerde loopzool en een extra penestratiebestendige tussenzool.
Voor veel merken zijn er schoenen beschikbaar in meerdere breedtematen, hierdoor zit de schoen ook perfect voor smalle of juist bredere voeten. Dit is echter verschillend per schoen en per merk. Neem even contact met ons op, dan kunnen wij het voor je uitzoeken.

Het merk Bata is hier heel sterk in. Zit er een W in het artikelnummer, dan heb je een breedtemaat te pakken.
ESD (Electro Static Discharge) staat voor elektrostatische ontlading. De ESD modellen voorkomen dat personen zich opladen aan elektriciteit en voorkomt schade aan apparatuur. Niet iedereen heeft ESD werkschoenen nodig, maar voor wie deze wel nodig heeft is er meer dan genoeg keuze!
Lage modellen worden veel gebruikt in beroepen waarin medewerkers veel moeten knielen. De voet is dan goed beweeglijk in de schoen, en zit toch geheel aangesloten. Hoge modellen zijn geschikt voor op de bouwplaats en/of wanneer je regelmatig moet klimmen. De schoenen zorgen voor bescherming bij de achillespees en zorgen voor veel steun rondom de enkels. De voet is hierdoor minder makkelijk te bewegen.

Je beste beentje voor

Ben je op zoek naar een veilige, comfortabele en goed beschermende werkschoen? Wij bij STARXX helpen je graag om de juiste schoen voor jou behoeftes te vinden. Op onze website kun je een groot assortiment vinden aan verschillende merken, modellen en beschermingsklasses. Laarzen, sneakersinstappers of je oude vertrouwde werkschoen, we hebben het allemaal! Daarnaast helpen we je ook graag bij het maken van de juiste keuze. Want elk beroep brengt weer zijn eigen gevaren met zich mee. We hebben onder andere een handige veiligheidsschoenen keuzehulp, handige informatiepagina's en natuurlijk uitgebreide specificaties bij de producten. Mocht je door de bomen het bos niet meer zien? Weet je niet welke schoen écht bij jou past? Ook geen enkel probleem, onze eXXperts helpen je graag verder! Zo kun jij weer veilig en beschermd aan de slag.