Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh
Header banner Oppervlakte behandeling STARXX

Oppervlakte behandeling

Fijne schuurmaterialen voor de perfecte afwerking.

  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk 3M

Veelgestelde vragen

Antwoord op jullie meestgestelde vragen over oppervlakte behandeling

Wanneer je aan het schuren bent, zal je ongetwijfeld last gaan hebben van schuurkrassen. De verschillen in de korrels zijn de oorzaak van deze schuurkrassen. Het is dan ook aan te raden om hoge kwaliteit schuurmateriaal te gebruiken. Hoe hoger de kwaliteit aan schuurkorrel, hoe minder de kans op schuurkrassen. Ook verhoogt dit de kans op een beter resultaat na het schuren.

Stofontwikkeling ontstaat tijdens het schuren wanneer je schuurt met materiaal waarbij het stof niet goed wordt afgezogen. Hierdoor komt er veel stof vrij. Het is daarom aan te raden om gebruik te maken van schuurmaterialen waarbij er voldoende stof wordt afgezogen bij de bron. Onze Hookit Fre-Cut Schuurschijf van 3M heeft 15 gaten voor voldoende stofafzuiging.

Behandel die vlakte

Ons assortiment in oppervlakte behandeling bestaat onder andere uit schuurschijven, schuurpapier, schuursponzen en verschillende soorten en afmetingen. Onze producten worden voornamelijk gebruikt om het oppervlak extreem glad te maken. Daarnaast zien we dat onze producten ook geschikt zijn om oppervlakken op te ruwen voor de aanbreng van hechtmateriaal en oude lagen, zoals verf eenvoudig weg te nemen. Waar wacht je nog op? Behandel die vlakte! Schroom niet om ons te benaderen, onze XXperts staan uiteraard voor je klaar.