Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Goed uitgerust! Start je werkdag op STARXX.nl
Kiyoh
Categorie banner hoofdbescherming

Hoofdbescherming

Volledige bescherming van je hoofd tegen (om)vallende en/of stationaire objecten.

  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk 3M
  • Logo veiligheidshelmen merk Centurion
  • Logo veiligheidshelmen merk KASK
  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk MSA
  • Merkenlogo Scott Safety

Altijd de juiste hoofdbescherming

Hoofdbescherming tegen uiteenlopende risico's

Veelgestelde vragen

Antwoord op jullie meestgestelde vragen over hoofdbescherming

Als er risico bestaat om getroffen te worden door (om)vallende objecten en/of stootgevaar is tegen vaststaande voorwerpen, dient de werkgever verplicht te zorgen voor de nodige hoofdbescherming voor werknemers en bezoekers. Ook dien je verplicht hoofdbescherming te dragen op locaties met een gebodsbord.

Wil je je gewoon beschermen tegen stoten wanneer je in een kleine ruimte werkt, dan is een stootpet voldoende en comfortabeler. Maar let op: bij een gebodsbod moet je je daar aan houden.
Een stootpet biedt hoofdbescherming tegen het licht stoten tegen stationaire objecten. Deze mogen alleen worden gebruikt als het risico van vallende voorwerpen volledig is uitgesloten. Wanneer dit niet het geval is, dan is dragen van een veiligheidshelm verplicht.
Wij kunnen alle hoofdbeschermers in ons assortiment bedrukken met jouw eigen logo of tekst. Hiervoor maken we gebruik van materialen die geen afbreuk doen aan de houdbaarheid van de hoofdbeschermer. Bedrukken kan bij ons al vanaf 25 stuks.

Met geheven hoofd

Hoofdbescherming worden gebruikt om hoofdletsel door stoten of vallende voorwerpen te voorkomen. Op bouwplaatsen waar kranen worden gebruikt en in veel productiebedrijven is dus ook het dragen van een veiligheidshelm verplicht.

Veiligheidshelmen, stootpetten, en helmen met vizier hebben we bij STARXX in vele modellen, merken en kleuren. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan vooral even contact met ons op! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!