Kiyoh
Categorie banner gehoorbescherming

Gehoorbescherming

Passieve en actieve bescherming tegen blijvende gehoorschade.

Gehoorbescherming

Passieve en actieve bescherming tegen blijvende gehoorschade.

  • Merkenlogo PBM Moldex
  • PBM leverancier logo Honeywell
  • Logo gehoorbescherming merk Alpine
  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk 3M
  • Logo persoonlijke beschermingsmiddelen merk MSA

Altijd de juiste gehoorbescherming

Oorkappen en oordoppen voor jong en oud

Veelgestelde vragen

Antwoord op jullie meestgestelde vragen over gehoorbescherming

Passieve gehoorbescherming dempt omgevingsgeluid. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Ook zijn er passieve gehoorbeschermers met verschillende dempingsgraden, van hele lage tot ontzettend hoge demping. De keuze hierin wordt voornamelijk bepaald door je eigen behoefte en voorkeur. Actieve gehoorbescherming is een benaming voor een oorkap die meer doet dan alleen dempen. Denk hierbij aan een ingebouwde radio of bluetooth. Onder actieve oorkappen vallen ook oorkappen die dichtslaan boven de 82 dB, schietoorkappen, of oorkappen met ingebouwde communicatie systemen.
De meeste dempende oorkap in ons assortiment is de 3M Peltor X5A en de meest dempende oordop de 3M Ear Soft FX. Let wel op dat een oordop altijd goed in de gehoorgang moet zitten wil deze maximaal dempen. Wanneer een oordop niet goed zit, dempt deze nog geen 5 dB.

Je hoort het goed

Ben je op zoek naar de juiste gehoorbescherming? Oordopjes, of juist oorkappen? Met of zonder radio? Bij ons ben je aan het juiste adres voor alle oplossing tegen overmatig geluid. Al jaren zijn wij de grootste leverancier van gehoorbeschermers in Nederland en België en kunnen jou dus perfect adviseren voor de juiste keus.